Forbrukslån med lav effektiv rente

Kredit-von-Privat

Du kan spare mye penger på å velge et billig forbrukslån, men det er slettes ikke enkelt å finne frem til de billigste bankene. Derfor har vi gjort denne jobben for deg, og skal nå presentere seks forbrukslån lav rente.

yA Bank

En av de billigste bankene på nettet er kanskje den banken som også har det mest spesielle navnet, nemlig yA Bank. Her er den effektive renten i snitt på 15,85%, noe som absolutt må kunne klassifiseres som en lav rente. Dette er faktisk blant det laveste vi har opplevd når vi har sammenlignet norske banker, og derfor vil du utvilsomt slippe unna med et billig forbrukslån dersom du velger å legge inn en søknad hos yA Bank og Refinansiering.

En liten ulempe med banken er at det er nokså strenge søkekriterier, med en aldersgrense på 23 år. Utover dette så er betingelsene meget gunstige, og du kan søke om å låne inntil 400 000 kroner. Nedbetalingstiden strekker seg til inntil 15 år, og generelt vil vi anbefale yA Bank på alle punkter!

Santander Consumer Bank

santander-consumer-bank-logoDen internasjonale storbanken Santander er nok en kjent merkevare for mange nordmenn, og ble enda større på det norske markedet da de kjøpte opp GE Money Bank i 2014. Samtidig så gjorde banken endringer på sine forbrukslån, som gjør at de nå tilbyr lån med en effektiv rente så lav som 16,33%. Også dette er meget konkurransedyktig, og man behøver ikke tenke seg om to ganger for å søke om et forbrukslån her.

Dessuten kan Santander skimte med andre fordeler, som at det ikke er noe etableringsgebyr. I tillegg kan man søke om å låne hele 350 000 kroner over 12 år, men den ene ulempen må være at aldersgrensen er på hele 25 år. Det gjør at det er svært mange nordmenn som ikke kommer til å få innvilget søknaden om forbrukslån hos Santander, noe som naturligvis er dumt. Men får du innvilget søknaden, så kan du regne med gunstige betingelser!

Komplett Bank

Den norske internettbanken Komplett Bank er den nyeste aktøren blant de seks tilbyderne av forbrukslån med lav effektiv rente, og skiller seg nevneverdig ut ved at de tilbyr alle lån på under 50 000 kroner samme dag som man søker. Meget effektivt, med andre ord! Når det gjelder den effektive renten så er heller ikke den dårlig, da den i snitt ligger på 16,90%. Dette er i henhold til hva de andre bankene tilbyr, og gjør Komplett Bank til en het tilbyder av billige forbrukslån. Gebyrene er lave og man kan søke om et lån på inntil 400 000 kroner!

Videre så har Komplett Bank en unik nedbetalingsløsning, som sier at du selv betaler ned lånet når det passer deg. Her betaler du avdrag når du ønsker det, måned for måned eller bare en gang i blant, og det er ikke noen frist for å innfri lånet. Du må riktignok betale renter hver eneste måned, men for deg som vil ha litt ekstra å rutte med i hverdagen så er det en god løsning. Her er aldersgrensen dessuten bare på 20 år, noe som gjør at Komplett Bank er et utmerket valg for folk flest.

L’EASY

Trenger du et forbrukslån, men kanskje et nokså lite et? I så fall vil lånet fra L’EASY være midt i blinken for deg, for denne aktøren tilbyr forbrukslån på langt mindre summer enn de tre overnevnte. Her er den maksimale lånesummen 50 000 kroner, men du kan også søke om så lite som 5000 kroner. Et perfekt lån til forbruk med andre ord, men hvordan er rentenivået? Jo, den effektive renten er faktisk så lav som 15,13% hos L’EASY, noe som gjør at banken tilbyr ett av de billigste forbrukslånene vi har kommet over.

Det gjør at L’EASY er et glitrende førstevalg for alle som er på utkikk etter et såkalt «smålån». Her kan du bruke inntil fem år på å betale ned gjelden, noe som skulle holde for de aller fleste når det er snakk om en såpass liten lånesum. Dessuten kommer lånet med få og små gebyrer, samt en aldersgrense på lave 20 år som gjør at de aller fleste får tilgang til et forbrukslån fra L’EASY.

OPP Finans

Har du hørt om forbrukslånet OPP Finans? Det er slettes ikke sikkert, men du har garantert hørt om tilbyderen av lånet – nemlig den norske storbanken Gjensidige. Enten du er kunde hos banken eller ikke, så kan du søke om et av markedets billigste forbrukslån med lav rente. Her er gjennomsnittsrenten på akseptable 16,70%, og hvis du har lest artikkelen hele veien hit så vet du at dette absolutt er akseptabelt. Lånet har riktignok litt høye gebyrer sammenlignet med de andre bankene, men den effektive renten er uansett ikke høyere enn hva enkelte andre banker kan tilby.

Hos OPP Finans kan du søke om et forbrukslån på inntil 350 000 kroner, og banken hjelper deg også med refinansiering av gammel gjeld dersom du trenger det. Maksimal nedbetalingstid når du tar opp et lån fra Gjensidige er 15 år, noe som gir deg en fleksibel nedbetaling uansett om du låner mye eller bare litt penger. Banken har forøvrig en god lånekalkulator hvor du enkelt kan beregne kostnaden på lånet ditt.

Bank Norwegian

Hæ, er det ikke flyselskapet Norwegian dere mener? Nei da, men det er faktisk nettopp dette norske flyselskapet som også har startet med lån uten sikkerhet og andre banktjenester. Gjennom internettbanken Bank Norwegian kan du faktisk få et av de billigste forbrukslånene på markedet, selv om den effektive renten på 17,80% er den høyeste av de seks lånene vi har nevnt i denne artikkelen. Allikevel mener vi at lånet fortjener en del oppmerksomhet, rett og slett fordi de øvrige betingelsene for forbrukslånet fra Bank Norwegian er såpass gode.

Blant annet så er Bank Norwegian en av få banker som tilbyr forbrukslån til 18-åringer. Dessuten er de øvrige søkevilkårene svært overkommelige, noe som gjør at Bank Norwegian er det optimale førstevalget for deg som er i tvil. Lave gebyrer, et høyt lånebeløp (maks 500 000 kroner) og nedbetalingstid på inntil 15 år gjør at Bank Norwegian absolutt bør være en kandidat når du sammenligner tilbydere av forbrukslån.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top