Lendo

lendo_logo_pixelsHvis du skal søke om et forbrukslån, så vil du trolig oppsøke en bank direkte for å se hva de har å tilby. Dette er naturligvis en måte å gjøre på, men enn hvis vi fortalte deg at du gjennom Lendo kan sikre deg det som trolig er markedets billigste forbrukslån? Lendo er nemlig en såkalt låneformidler, som i seg selv ikke tilbyr deg noe lån, men som gjennom sine samarbeid med landets beste banker kan tilby deg svært gunstige betingelser.

Lendo er for øvrig et selskap som er eid av Schibsted, landets største mediekonsern, og følgelig er du garantert i trygge hender dersom du søker om et lån her. Søknaden din blir videresendt til hele ti norske banker, noe som øker sjansen for innvilgelse samtidig som du nærmest er garantert et godt lånetilbud. Daglig får flere hundretalls nordmenn godkjent sine søknader gjennom Lendo – så hva venter du på?

Betingelser og vilkår

geld2Det er vanskelig å si akkurat hvilke betingelser du får dersom du søker om et forbrukslån hos Lendo, ettersom det avhenger av hvilke banker du får tilbud fra og ikke minst er din egen økonomi avgjørende. Men det finnes noen gjennomsnittstall også her, og den effektive renten ligger i snitt på 16,84%. Det er absolutt akseptabelt, og det er mulig å få en mye lavere rente enn som så dersom man har den økonomien som gjør det forsvarlig. Husk at dette bare er en gjennomsnittsrente.

Utover dette så er både etableringsgebyret og termingebyret inkludert i den effektive renten, som for øvrig lyder på 650 kroner og 45 kroner hver termin. Nedbetalingstiden kan du selv bestemme, men den bør samsvare med ønsket lånebeløp (maksimalt 400 000 kroner) og kan heller ikke overstige 12 år.

Hvordan søke om forbrukslånet?

Det er svært enkelt å søke om et forbrukslån fra Lendo, noe du gjør fra nettsidene til selskapet – enten via mobil, nettbrett eller datamaskin. Selskapet har rask behandlingstid på søknadene, og du skal ha mottatt svar innen 24 timer. Siden man ofte får ganske mange lånetilbud i retur, så anbefaler vi at du tar deg god tid til å sammenligne de ulike tilbudene du har fått. Husk for øvrig å bruke BankID når du skal signere på den låneavtalen du velger, slik at du slipper unødvendig ventetid!

For å søke om forbrukslån fra Lendo må du oppfylle disse kriteriene:

  • Du må være norsk statsborger.
  • Du må være minst 23 år gammel.
  • Årlig inntekt må være på minst 200 000 kroner (brutto)
  • Betalingsanmerkninger eller aktiv inkasso fører til avslag

Kilder: http://www.xn--billigeforbruksln-orb.no/lendo/ og https://www.lendo.no/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top