Klikklån Forbrukslån

Gå til søknad
Annonselenke
Låneeksempel: Eff.rente 26,24%, 25.000,-, o/5 år, kostnad 17.716,- Totalt: 42.716,-

Effektiv rente:13,42%
Lånebeløp:10 000 - 40 000
Løpetid:6 år
Krav alder:20 år
Krav inntekt:-

Klikklån inngår i porteføljen med forbrukslån som utstedes av Thorn Finans Norge AS. Lånet leveres med et relativt lavt lånebeløp og kort nedbetalingstid sammenlignet med andre markedstilbud. Her tar vi en nærmere titt på vilkårene som følger med lånet og hva du kan forvente å betale av gebyrer og kostnader.

Litt om lånet

Klikklån er å regne som et tradisjonelt forbrukslån. Du benytter pengene til det du selv ønsker uten at det stilles noen krav fra långivers side. Du kan låne mellom 10 000 og 40 000 kroner og nedbetalingstiden spenner fra 1 til 6 år. Klikklån gir deg ikke muligheten til å stifte betalingsforsikring, men du kan søke om betalingsutsettelse på enten 30, 60 eller 90 dager.

Fordeler og ulemper med lånet

Å søke om Klikklån er enkelt og søknaden behandles effektivt. Med en aldersgrense på kun 20 år appellerer produktet til yngre låntakere. Muligheten til å søke om betalingsutsettelse inntil 90 dager er en fordel som også bør fremheves. Klikklån sine bestemmelser (§-4) krever likevel at betalingsutsettelsen må avtales før lånet utbetales. Det er ikke bra, sett gjennom låntakers øyne.

Når det kommer til forbrukslånets størrelse og nedbetalingstid er det lite å juble over. Det maksimale lånebeløpet er meget lavt sammenlignet med andre tilbud. Nedbetalingstiden på inntil 6 år er også mindre enn halvparten av hva andre forbrukslån tilbyr. Mangelen på betalingsforsikring er en annen negativ faktor ved lånet.

Rentenivået ligger i omtrent samme område som andre långivere, så det kan verken klassifiseres som en fordel eller ulempe. En maksimal effektiv rente på 52,85 prosent er likevel noe høyt.

Gebyrer og kostnader

Klikklån leveres med et nominelt rentenivå som strekker seg fra 9,90 til 23,87 prosent. Det maksimale effektive rentenivået er 52,85 prosent og påvirkes i stor grad av kredittvurderingen. Overstiger saldoen 1 000 kroner vil du betale et termingebyr på 45 kroner. Det tilkommer også et etableringsgebyr på 695 kroner.

Faktureringen er gratis såfremt du velger eFaktura, men det tilkommer et gebyr på 2 kroner ved bruk av avtalegiro.

Vilkår og betingelser for å søke

  • Du må ha fylt 20 år.
  • Du må kunne dokumentere en fast inntekt
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller utestående inkassokrav.
  • Du må ha et norsk kontonummer og BankID.
  • Du må ha vært registrert som bosatt i Norge de siste 2 årene.

Oppsummering

Klikklån er et forbrukslån av medium størrelse med 20 års aldersgrense. Lånets maksimal nedbetalingstid (6 år) og lånebeløp (40 000 kroner) er betydelig lavere enn markedsgjennomsnittet. Klikklån passer derfor kun ved lave og kortsiktige finansieringsbehov.