Easybank Forbrukslån

Gå til søknad
Annonselenke
Eksempel : Nominell rente 12,99%, Effektiv rente 15,77 %, lånebeløp kr 65 000 over 5 år, etableringsgebyr kr 995, totalt kr 91 732. Effektiv rente: 9,62 % – 23,92 %.

Effektiv rente:9,62%
Beløp:10 000 - 500 0000
Løpetid:15 år
Aldersgrense:23 år
Krav inntekt:-

Easybank ble stiftet i 2003 og tilbyr finansielle tjenester innen tre kategorier: kontosparing, forbrukerkreditt og lån med pantesikkerhet.

Selskapet var tidligere kjent under navnet Verdibanken, men omprofilerte seg i 2016 som følge av et eierskifte. Blant bankens mest populære produkter er det særlig forbrukslån som skiller seg ut.

Som medlem av Bankenes Sikringsfond garanterer Easybank for alle innskudd opp til 2 millioner kroner. De leverer banktjenester til både personmarkedet og bedriftsmarkedet, samt tekniske løsninger innen betalingsformidling. Hovedkvarteret ligger i Oslo og banken er utelukkende nettbasert.

Litt om lånet

Easybank tilbyr et forbrukslån som kalles Easylån. Lånebeløpet strekker seg fra 10 000 til 500 000 kroner med inntil 15 års nedbetaling. Bankens veiledende nominelle rente er satt til 7,49 prosent, men fastsettes etter en individuell kredittvurdering.

Ettersom lånet leveres uten krav til sikkerhet kan du også disponere pengene fritt etter eget ønske. Det inkluderer refinansiering av kostbar kredittkortgjeld og andre smålån. Easybank tilbyr ikke betalingsforsikring, men har egne lån skreddersydd for kjøp av bil.

Fordeler og ulemper med lånet

Forbrukslånet til Easybank er ekstra fleksibelt når det kommer til beløpsgrensen. Både nedre og øvre beløpsgrense er blant de bedre tilbudene i markedet. Lånets gebyrer eller rentekostnadene er heller ikke spesielt høye, enda det avhenger av hvor mye penger du låner. Muligheten til å søke om inntil 5 års betalingsutsettelse er en annen viktig fordel som bør trekkes frem.

Forbrukslånet har et rentenivå mellom 9,62 prosent og 23,93 prosent. Enda det finnes bedre tilbud hos andre norske banker er dette mer enn godkjent.

En ulempe med å låne penger hos EasyBank er derimot mangelen på betalingsforsikring. Banken benytter også et statisk etableringsgebyr som gir et uheldig utslag på rentesatsen ved lån av mindre beløp.

Gebyrer og kostnader

Etableringsgebyret er 995 kroner, uavhengig av størrelsen på lånet. Termingebyret er satt til 35 kroner og det koster ingenting å motta eFaktura. Ved sen betaling krever banken en forsinkelsesrente på 8,75 prosent. Rentenivået er forsåvidt akseptabelt, med en effektiv rente fra 9,62 prosent. Endelig rentesats avhenger av kredittverdigheten din.

Vilkår og betingelser for å søke

Skal du søke om forbrukslån hos EasyBank er det viktig at du oppfyller disse vilkårene:

  • Du må ha fylt 23 år på søketidspunktet.
  • Du må være registrert som bosatt i Norge, og være norsk statsborger.
  • Du kan ikke ha registrerte betalingsanmerkninger eller løpende inkassokrav.
  • Du må kunne fremvise ligninghistorikk 3 år tilbake i tid.

Oppsummering

Easybank tilbyr et forbrukslån med enkle vilkår og lang nedbetalingstid. Et maksimalt lånebeløp på 500 000 kroner med 15 års nedbetalingstid er blant markedets mer fleksible tilbud. Rentenivået er akseptabelt, enda det kunne vært noe lavere. Med sitt tilbud om refinansiering, billån og forbrukslån er Easybank rustet for videre vekst.