Bank Norwegian Forbrukslån

Gå til søknad
Annonselenke
Eks: Effektiv rente 17,8%, 65.000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872. Løpetid 1-15 år. Maks. effektiv rente 39,68%

Effektiv rente:9,49%
Beløp:5 000 - 600 000
Løpetid:15 år
Aldersgrense:23 år
Krav inntekt:150 000

Bank Norwegian

Bank Norwegian ble grunnlagt i 2007 av Bjørn Kjos og en gruppe medinvestorer. Siden den gang har banken rukket å bli en dominerende aktør innen forbrukerkreditt rettet mot privatmarkedet. Tilbudet inkluderer et variert antall finansielle tjenester slik som forbrukslån, kredittkort og refinansiering.

I 2016 valgte banken å søke om notering på Oslo Børs gjennom morselskapet Norwegian Finans Holding. Investorer kan handle aksjer i selskapet under tickeren: NOFI.

Litt om lånet

Bank Norwegian tilbyr forbrukslån fra 5 000 til 600 000 kroner. Den effektive renten begynner fra kun 8,99% og nedbetalingstiden er maks 15 år. Banken tilbyr også en flere andre finansielle produkter. Det inkuderer både refinansieringsmålån og kredittkort.

Det effektive rentenivået vil fastsettes på bakgrunn av en individuell vurdering av din privatøkonomi. Det inkluderer f.eks lånets størrelse, nedbetalingstiden og eventuelle gebyrer. Som én av kun to aktører, tilbyr banken forbrukslån uten etableringsgebyr ved lån opptil 15 000 kroner.

De har spesialisert seg innen tilbud av forbrukerkreditt med et konkurransedyktig rentenivå. I tillegg kan banken skilte med markedets største sum i forbrukslån. Når du tar opp forbrukslån hos Bank Norwegian får du også tilgang til en høykvalitets nettportal. Her er det enkelt å betale regninger samtidig som du holder oversikt over utestående gjeld og forfallsdatoer.

Banken tilbyr også betalingsforsikring ved opptak av forbrukslån eller refinansieringslån. Forsikringen beskytter mot økonomiske problemer som følge av arbeidsuførhet, sykehusinnleggelse eller ufrivillig tap av arbeid/permittering.

Fordeler og ulemper med lånet

Med et forbrukslån fra Bank Norwegian drar du nytte av flere fordeler. Det store spennet mellom laveste og høyeste lånebeløp (5 000 til 600 000 kroner) er f.eks verdt å trekke frem. Ingen andre banker kan skilte med samme fleksibilitet.

En annen fordel er mangelen på etableringsgebyr knyttet til refinansieringslån. Samme regel gjelder for forbrukslån mellom 5 000 og 15 000 kroner. Et lavt termingebyr og gratis eFaktura bør også nevnes.

Rentenivået ligger midt på treet. Banken har et gjennomsnittlig nominelt rentenivå på 15 prosent og en maksrente på 39,68%. Endelig rentenivå fastsettes etter en kredittvurdering av søkeren.

Bank Norwegian er forøvrig kjent for å behandle søknader lynraskt, ofte med utbetaling samme dagen du søker. Tilbudet om betalingsforsikring er en annen fordel som bidrar til å senke den økonomiske risikoen.

Når det kommer til ulemper er rentenivået det eneste som bør trekkes frem. Rentenivået har av noen blitt kritisert for å være høyt, enda det ligger på linje med majoriteten av andre banker og finansselskaper.

Gebyrer og kostnader

Etableringsgebyret varierer i henhold til størrelsen på lånet. For øyeblikket opererer Bank Norwegian med følgende satser:

Type lånBeløpEtableringsgebyr
Lån til refinansiering0 kroner
Forbrukslån5 000 til 14 999 kroner0 kroner
Forbrukslån15 000 til 24 999 kroner450 kroner
Forbrukslån25 000 til 600 000 kroner950 kroner

Termingebyret er 30 kroner.

Bruk av nettbank, avtalegiro og eFaktura er gratis.

Vilkår og betingelser for å søke

For å søke om forbrukslån hos Bank Norwegian er det viktig at man oppfyller disse vilkårene.

  • Søker må ha fylt 23 år
  • Søker kan ikke ha utestående inkassosaker eller betalingsanmerkninger
  • Søker må ha en liknet inntekt
  • Søker må være registrert som bosatt i Norge i folkeregisteret.

Oppsummering

Bank Norwegian tilbyr et av markedets beste forbrukslån. Muligheten til å stifte betalingsforsikring i kombinasjon med lave gebyrer, gjør banken til et utmerket valg for de som ønsker litt ekstra penger i hånd. Rentesatsen kan være noe høy, men er likevel konkurransedyktig sammenlignet med andre banker. Søker du om forbrukslån hos Bank Norwegian kan du tillegg forvente en effektiv saksbehandling hvor pengene ofte utbetales på samme dag.

Gå til søknad
Annonselenke