Axo Finans

AXOlogo2Axo Finans er en låneformidler eller finansieringsinstitusjon som har spesialisert seg på forbrukslån uten sikkerhet, samtidig som de også tilbyr refinansiering til deg som har samlet opp smålån og kredittkortgjeld. Selskapet er en av de store gigantene i Norge når det kommer til akkurat låneformidling, og for mange er det bedre kjent som bare Axo. Når du sender søknaden din til Axo Finans blir den automatisk videresendt til selskapets samarbeidende banker, som i skrivende stund består av Bank Norwegian, Santander, Komplett Bank, Finaref, yA Bank og DNB. Med andre ord er du nærmest sikret et tilbud fra en av landets største banker når du søker om forbrukslån fra Axo Finans!

Som vi nevnte så har Axo Finans spesialisert seg på refinansiering. Det betyr at du kan søke om et nytt lån her for å betale ned den gamle gjelden din. Grunnen til at man vil gjøre dette, er fordi lånene fra Axo Finans har langt lavere rente enn hva man får på dyre smålån og kredittkort. Derfor vil det lønne seg å samle all gjeld under ett og samme tak. Du kan naturligvis også søke om vanlige forbrukslån gjennom Axo Finans.

Betingelser og vilkår

Axo Finans tilbyr kanskje de mest konkurransedyktige betingelsene når det kommer til norske låneformidlere, og da har vi sammenlignet ganske så mange aktører. Den effektive renten for lånt søkt om gjennom tilbyderen er nemlig på 15,84%, noe som er en svært lav rente. Derfor finner daglig flere titalls nordmenn veien til Axo Finans, som tilbyr deg lån på inntil 500 000 kroner! Generelt kan vi derfor si at samtlige betingelser for lånene fra Axo Finans holder standarden – og vel så det.

Andre ting som er verdt å vite når man søker et forbrukslån gjennom Axo Finans, er at nedbetalingstiden kan være på inntil 15 år. Jo lengre nedbetalingstid du velger, jo dyrere vil lånet bli, men samtidig kan dette øke sjansene for å få aksept på lån av større summer. I eksempelrenten ovenfor er også et par gebyrer inkludert, deriblant et månedlig termingebyr samt et engangsgebyr i form av etablering på 950 kroner.

Hvordan søke om forbrukslånet?

Som med det meste annet nå til dags, så er det på internett at det skjer. Det er her du finner søknadsskjemaet til Axo Finans, som består av to enkle steg i et søknadsskjema. Her fyller du ut personalia og velger om du vil søke om et vanlig forbrukslån eller et lån til refinansiering, og deretter lener du deg tilbake mens du venter på svar fra Axos seks samarbeidende banker. Når bankene har sendt sine tilbud, så får du hjelp fra Axo Finans til å velge det beste tilbudet dersom du selv skulle være usikker.

For å søke om forbrukslån fra Axo Finans må du oppfylle disse kriteriene:

  • Du må være minst 18 år gammel for å søke
  • Du kan ikke ha inkassosaker, og heller ikke betalingsanmerkninger
  • Du må tjene minst 200 000 kroner/årlig før skatt
  • Du må enten være norsk statsborger eller ha hatt norsk adresse i 3 år

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top