Aconto Capital

Vet du hva en låneformidler er? I så fall vet du hva Aconto Capital driver med, for det er nettopp låneformidling dette selskapet har spesialisert seg på. Hvis du ikke vet det, så skal vi nå avsløre hva det er. Det dreier seg rett og slett om videreformidling av søknader om forbrukslån, til banker som selskapet samarbeider med. Ved å søke om lån gjennom Aconto Capital kan du derfor få flere tilbud fra forskjellige banker på én enkelt søknad – noe som gjør det enkelt å finne et billig lån samtidig som du forbedrer oddsen for at du skal få et forbrukslån.

Dette gjør at svært mange nordmenn velger å bruke Aconto Capital når de trenger et forbrukslån. Selskapet samarbeider for tiden med norske storbanker som yA Bank, Santander, Komplett Bank, Svea Finans og DNB. Alle disse bankene er kjent for sine gunstige forbrukslån, og derfor har vi ingen problemer med å anbefale Aconto Capital når du skal søke om ditt neste lån. Selskapet står for øvrig også bak den lignende tjenesten Roe Finans.

Betingelser og vilkår

Gjennom Aconto Capital er du nærmest garantert et billig forbrukslån, og selv om vi ikke alltid anbefaler å se seg blind på eksempelrenten, så er det vanskelig når det gjelder nettopp Aconto Capital. For her er den effektive renten i snitt på 14,9% – med andre ord den laveste renten vi har sett fra en norsk låneformidler! Inkludert i denne prosenten er dessuten alle ekstragebyrer og kostnader ved lånet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for uforutsette kostnader.

Når eksempelrenten er såpass lav er det dessuten store sjanser for at du får et enda bedre tilbud når du først søker om lånet, forutsatt at du har ryddig og god økonomi. Andre ting som er verdt å vite om forbrukslån fra Aconto Capital, er at du kan låne fra 5000 kroner til hele 400 000 kroner. Nedbetalingstiden bestemmer du selv, fra 1 til 15 år.

Hvordan søke om forbrukslånet?

Gjennom nettsidene til Aconto Capital søker du enkelt om et forbrukslån fra selskapets seks samarbeidende banker. Selskapet har en svargaranti på 4 timer, som betyr at du skal ha fått lånetilbudene per e-post innen såpass kort tid. Det er en svært bra garanti ikke alle andre låneformidlere kan tilby! Men husk å sjekke at du faktisk oppfyller minstekriteriene nedenfor før du søker, så sparer du deg for mye bry.

For å søke om forbrukslån fra Aconto Capital må du oppfylle disse kriteriene:

  • Du må tjene minst 200 000 kroner/årlig (brutto).
  • Aldersgrensen for å søke om lån fra Aconto Capital er 21 år.
  • Betalingsanmerkninger fører uten unntak til avslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top